Actualitate

Fabulos! Uite câte contracte a avut Dan Condrea cu statul

Hexi Pharma, compania condusă de Dan Condrea a avut peste 13.000 de contracte cu statul, a căror valoare se ridică la aproximativ 50 de milioane de euro.
Mai exact, Dan Condrea a desfășurat prin firmele sale nu mai puțin de 13.273 de contracte. Cele mai multe dintre aceste contracte au fost atribuite fără licitație, cu încredințare directă, iar în baza lor firmele controlate de Condrea au livrat dezinfectanți spitalelor.
Cele mai multe dintre ele au fost atribuite fără licitație, cu încredințare directă, iar în baza lor firmele controlate de Condrea au livrat dezinfectanți spitalelor.

Pe lângă afacerile cu dezinfectanți, Condrea a mai avut și contracte de curățenie sau de arhivare, legare și scanare de documente, încheiate și cu alte instituții de stat decât spitalele: universități, instituții de cultură din București și Craiova (Opera Națională, Filarmonica din Craiova, Muzeul Literaturii, Universitatea de Medicină și Famacie “Carol Davila”, Universitatea București, Universitatea Națională de Muzică, Universitatea Tehnică de Construcții, Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” sau Academia de Studii Economie), școli, direcții pentru protecția copilului sau cluburi ale copiilor.

Printre clienții lui Condrea se numără și companii de stat importante, precum CFR SA și Hidroelectrica, dar și instituții de control, care aveau, cel puțin obligația să verifice firmele cu care lucrează.

47.517.986 de euro este suma totală care a intrat în conturile firmelor controlate de Dan Condrea, în baza acestor contracte.

blank