Showbiz, Stiri

Fabulos! Pe ce sumă a semnat Andreea Bănică angajamentul cu o televiziune din România?!

Artista a bătut palma cu producătorii emisiunii „Te cunosc de undeva” pe o căruţă de bani

Andreea

Andreea Bănică încasează o sumă fabuloasă la o emisiune-concurs! Vezi ce onorariu colosal castiga vedeta pentru a intra in pielea unor cantareti celebri! Artista a batut palma cu producatorii emisiunii „Te cunosc de undeva” contra unei sume la care colegii ei de breasla nici nu indraznesc sa viseze!

Programul foarte incarcat al Andreei Banica a determinat-o pe frumoasa blonda sa decline de-a lungul timpului emisiuni care implicau multe zile de filmare si repetitii de dimineata pana seara. Cantareata a refuzat de mai multe ori sa participe la „Dansez pentru tine”, la showuri culinare populare, dar si sa-si arate calitatile de gospodina la „Serviti, va rog”.Ei bine, pana la urma solista s-a lasat convinsa sa participe la un show cu jurati. Vedeta va fi una dintre concurentele productiei „Te cunosc de undeva”, unde va intra in pielea unor artisti celebri.

Andreea B

Blonda care de cativa ani lanseaza hit dupa hit pe piata muzicala a negociat ca la carte contractul si, conform unor surse, ar fi una dintre vedetele cel mai bine platite, castigand nici mai mult, nici mai putin de 3.500 de euro pe editie, adica aproximativ 50.000 de euro pentru tot sezonul.

Un alt artist care va fi admirat de public in cadrul show-ului si incaseaza, la fel ca Andreea Banica, un onorariu substantial este Alex Velea, un interpret venerat de adolescentii de pe plaiurile mioritice.

Andreea Banica

Programul foarte incarcat al Andreei Banica a determinat-o pe frumoasa blonda sa decline de-a lungul timpului emisiuni care implicau multe zile de filmare si repetitii de dimineata pana seara. Cantareata a refuzat de mai multe ori sa participe la „Dansez pentru tine”, la showuri culinare populare, dar si sa-si arate calitatile de gospodina la „Serviti, va rog”.

 

blank