Showbiz, Stiri

Fabulos! De ce e în stare Valentina Pelinel!

E de înţeles de ce e înnebunit după ea Cristian Boureanu, soţul Valentinei

valentina_pelinel_boureanu_copil_c5314ab9e6

Binecunoscuta blondă este una dintre cele mai frumoase femei din România. Arată extraordinar de bine, dar şi face eforturi pentru a se menţine în formă.

valentyina1_12a72365f6

Valentina Pelinel este una dintre acele femei care atrag atenţia oriunde ar merge. Blondă, cu un chip frumos şi cu un trup parcă tras prin inel, celebrul model este o apariţie spectaculoasă la orice eveniment la care participă.

Pentru a se menţine în formă şi a avea un tonus cât mai bun, blonda are un regim de viaţă cât se poate de sănătos, dar este şi adepta sportului, conştientă fiind că acesta contribuie foarte mult la starea ei de bine.

Ea a încercat pentru prima oară pilates cu un instructor internaţional pe nume Helen Coulon. Nu doar că i-a plăcut foarte mult, dar s-a şi descurcat foarte bine.

valentina-pelinel_02_11ee41266c_02_5b0289e363

Într-o fotografie făcută publică pe un site de socializare, Valentina Pelinel stă într-o poziţie impecabilă, care taie respiraţia oricui o priveşte.

Întinsă pe jos, blonda stă cu trupul cambrat şi cu un picior perfect întins în aer, extrem de atentă să execute cât mai bine fiecare mişcare.