International, Stiri

Extenuată după un maraton de 42 de kilometri!

La 46 de ani, vedeta a avut ambiţia să alerge şi să încheie cursa

guess-who

Vedeta din imagine a avut nevoie de ingrijiri medicale si de repaos total dupa ce a participat la un maraton din New York, ce a insumat 42 de kilometri. La 46 de ani, vedeta a reusit sa termine cursa dupa cinci ore, aceasta suferind insa o accidentare serioasa la piciorul drept.

pamela3

Pamela Anderson a facut furori duminica, la New York, numarandu-se printre sutele de participanti la cel mai mare maraton al Metropolei, ce s-a derulat pe o distanta de 42 de kilometri. Vedeta din “Baywatch”, acum in varsta de 46 de ani si-a manifestat ingrijorarea inainte de cursa, insa a reusit sa ajunga la linia pe finish dupa mai bine de cinci ore si douazeci de minute.

pamela

Pamela s-a accidentat la piciorul drept si cu toate acestea a reusit sa treaca linia de finish. Starul nu a participat la maraton pentru a castiga bani, ci pentru a strange bani in scop caritabil, aceasta indemnandu-si fanii de pe retelele de socializare sa doneze chiar si un singur dolar pentru J/P Haitian, organizatie caritabila infiintara de Sean Penn dupa cutremurul din Haiti din 2010.

Dupa ce cursa s-a terminat, Pamela a avut nevoie de ingrijirea medicilor, care i-au recomandat vedetei cateva zile de repaos complet.

blank
blank