IT&C

ExpressPress-Radu Stroe: Erata Curtii Constitutionale este un fals

Radu Stroe: Erata Curtii Constitutionale este un fals

blankRadu Stroe, ministrul delegate pentru Administratie, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte la sediul MAI, ca “Erata Curtii Constitutionale este un fals”. Acesta l-a acuzat pe presedintele suspendat, Traian Basescu, de instigarea autoritatilor locale la nerespectarea legii, prin “declaratii irationale si iresponsabile”.

Acesta a mai tinut sa precizeze ca prin declaratiile irationale si iresposabile, pe care le facem Traian Basescu, “face un are rau Romaniei si natiunii romane”, afirmand ca la ultima sa iesire, presedintele suspendat, “a incercat sa instige autoritatile sa nu respecte legea”.

Radu Stroe a mai mentionat faptul ca atnc cand ai un document publicat in Monitorul Oficial, si o hartiuta schimba la 180 de grade continutul dat de plenl CCR, inseamna ca este un fals.

Radu Stroe : „Cand ai un document publicat in Monitorul Oficial si cand dupa un timp o hartiuta cu un rand jumate doua, cu o semnatura pentru domnul Zegrean, si care vine si schimba la 180 de grade continutul dat de plenul CCR inseamna ca este un fals. Daca n-ar fi fost un fals, acest document ar fi trebuit insusit tot de plenul CCR. Nu pot sa nu remarc ca si pana acolo a intrat raul” a incheiat acesta.

expresspress.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne pe pagina de Facebook!

blank