Desert, Featured

Expoziţie de ciocolată la mall. Iată ce bunătăţi te aşteaptă

În luna iubirii ciocolata, arta și frumusețea zeițelor grecești își dau întâlnire la Mega Mall. În perioada 18 – 24 februarie, centrul comercial va găzdui Expoziția de Ciocolată, în cadrul căreia vizitatorii pot vedea cum artizani ciocolatieri au reinventat scena gastronomicăși au realizat, din ciocolată, adevărate opere de artă.

Inspirată de mitologia greacă și de frumusețea ireală a personajelor feminine, cu trupuri armonioase și trăsături perfecte, expoziția are ca punct principal de atracție sculpturile a opt zeițe grecești, făcute integral din ciocolată. Copii ale pieselor clasice de artă precum Venus din Milo, Hera, Afrodita și Eros sunt doar câteva dintre statuetele dulci expuse. O singură sculptură poate avea până la 130 kg și aproximativ 1,60 m.

blank

Iată cele mai delicioase statui!

Autorul expoziției este Chef Radi Stambolov,unul dintre cei mai cunoscuți maeștri ai patiseriei și cofetăriei europene și membru în juriul primului show culinar din Bulgaria. Acesta le va împărtăși celor prezenți ideea din spatele acestei expoziții unice, dar și informații mai puțin cunoscute publicului despre multiplele întrebuințări ale ciocolatei, dincolo de cele gastronomice.

Totodată, miercuri, 21 februarie, începând cu ora 10.00, Chef Radi Stambolov îi va încânta pe cei prezenţi cu un show live, în cadrul căruia va sculpta în ciocolată o inimă uriaşă, de 1,2 metri. Pe lângă toate acestea, la expoziţia de ciocolată vei putea picta cu ciocolată şi vei putea gusta din varietatea de preparate.

blank