Showbiz, Stiri

Exploziv! Ce legătură poate exista între Daniela Crudu şi deflagraţia de la Călăraşi?!

Răzbunări, mafioţi, datorii şi femei frumoase, acestea sunt elementele care pot duce la aruncarea în aer a unui bloc?!

Crudu

O ipoteza socanta iese la iveala dupa o explozia produsa intr-un bloc din Calarasi, in urma careia o femeie a murit, iar alte zeci de persoane risca sa fie evacuate acum din cauza pericolului prabusirii cladirii.

O femeie de 46 de ani a murit, iar alte si alte zeci de persoane care se pregateau sa sarbatoreasca Craciunul au ajuns in strada, dupa ce o deflagratie le-a distrus locuintele. Mai multe semne le-au aratat anchetatorilor ca explozia s-ar fi produs la etajul 1, in apartamentul unui fost pilot, Victor Avadanei, si imediat s-a creionat ipoteza unei sinucideri.

Crudu3

In acest moment procurorii au deschis un dosar penal, insa pistele in acest caz pot fi date peste cap dupa ce se va afla de o legatura incredibila dintre doi interlopi locali care ar fi incercat sa-si regleze conturile.

Mai exact, este vorba de patronul cafenelei de la parterul blocului in care s-a produs explozia, pe numele lui Cristinel Ghencea, zis “Chirmus”, care ar fi in razboi cu un alt individ cunoscut ca fiind foarte periculos si cu antecedente penale, Vasile Bosnigeanu, zis“Americanu”.

Crudu1

Cel din urma se afla acum la inchisoare, insa locotenentii lui au ramas activi si pregatiti sa sa-si razbune liderul. De-aici s-a construit si ipoteza unei razbunari care ar putea sa plece de la o “plata” mai veche dintre cei doi. Si-anume, in 2008, cu ajutorul unui complice, “Americanu” a angajat un asasin din Bucuresti care, in schimbul unei sume de bani, urma sa-l ucida pe “Chirmus”.

Tot razboiul dintre ei a pornit dupa ce patronul cafenelei i-a aruncat sotia in pisicina, la o petrecere, dupa ce femeia l-ar fi impuscat in picior. Din nou, cei doi interlopi au avut un nou conflict in momentul in care au intrat in competitie pentru a-i lua taxa de protectie unui alt concitadin de-al lor care castigase 10 milioane de euro la Loto.

Crudu4

Pe mainile “Americanului” a intrat si asistenta Daniela Crudu, care ar fi avut o relatie secreta cu el, iar toata prietenia s-a stricat in momentul in care acesta i-a cerut insistent sa-i inapoieze o datorie de 8.000 de euro.

Crudu a tot amanat sa-si plateasca datoria, pe motiv ca nu are intreaga suma, iar acest lucru l-a enervat la culme pe Bosnigeanu. Interlopul a inceput s-o sune zilnic pe Cruduta, somand-o sa-i dea banii.

Cand nu a mai avut ce face, asistenta TV i-a spus tot iubitului ei, Mihai Costea. Cu lacrimi in ochi i-a povestit si l-a rugat sa o scape de datorie. „Nila” s-a conformat si i-a achitat „Americanului” toata suma.

Înainte sa intre la inchisoare, Vasile Bosnigeanu era cunoscut ca un vanator de femei frumoase din showbiz. Interlopul din Calarasi nu se uita la bani si platea zeci de mii de euro pentru intalniri fierbinti cu vedete TV.

Crudu2

Un alt scenariu care se creioneaza in cazul exploziei de la Calarasi este un alt razboi purtat de pilotul despre care unii spun ca ar fi vrut sa se sinucida, si Ghirmus, patronul cafenelei. Deranjat de galagia de la parter, proprietarul apartamentului ar fi facut mai plangeri catre autoritati pentru a i se inchide localul, iar de-aici pana la un scandal monstru nu a mai ramas decat un pas.

Este doar o pista pe care anchetatorii o vor lua in calcul pentru a stabili cine a fost capabil sa produca un asemenea dezastru, in urma caruia o femeie a murit, iar alte zeci de familii au ramas fara casa. In conditiile in care angajatii RADET au stabilit ca in zona nu existau scurgeri de gaze.

blank