Actualitate, Stiri

Există viaţă după divorţ pentru purtătorul de cuvânt al premierului Ponta

CA al companiei E.Om Gaz a avut “nevoie” de competeneţele lui Andrei Zaharescu

ZaharescuProaspăt separat de Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu are timp să se ocupe de viitorul lui. Recent, el a fost numit în Consiliul de Administraţie al companiei E.ON Gaz Distribuţie S.A. pentru că are „competenţe în comunicare”, a declarat ministrul Energiei, pesedistul Constantin Niţă, la o conferinţă de presă susţinută vineri la Braşov.

”Nu văd nici un impediment ca un jurnalist să participe într-un CA, mai ales că marile companii au nevoie de specialişti în comunicare. Deci asta s-a făcut pe un anumit principiu, n-are importanţă care, important este că compania respectivă, prin Consiliul de Administraţie, putea să spună nu. Iar din moment ce Consiliul de Administraţie, care este majoritar privat, a fost de acord, nu văd care este problema”, a declarat Niţă, cel care l-a propus pentru această funcţie pe Zaharescu

Acesta a ”lămurit” şi în ce constau, concret, „competenţele de comunicare” ce au impus numirea lui Zaharescu în CA-ul E.ON Gaz Distribuţie SA: „Competenţe de comunicare, sunt multe companii care au nevoie de specialişti în comunicare!”.

Andrei Zaharescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a fost numit recent membru pe patru ani în Consiliul de Administraţie al E.On Gaz Distribuţie, companie la care şi statul român deţine acţiuni, prin Ministerul Economiei.