International, Stiri

Există un gel minune pentru creşterea libidoului

Femeile strigă disperate după ajutor!

sex

Zeci de femei care sunt disperate că nu ştiu ce să mai facă pentru a-şi stimula libidoul întreabă dacă s-a inventat ceva să le ajute. „Poate un simplu gel, pe care îl aplici pe coapse sau pe braţe, să crească nivelul de apetit sexual?”, este des întrebată experta în sexologie a cotidianului britanic Daily Mail, Tracey Cox. Aceasta răspunde că un gel pe bază de testosteron, denumit şi „gelul Viagra” poate ajuta la creşterea satisfacţiei sexuale.

„Gelurile pe bază de testosteron, disponibile pe piaţa farmaceutică, ajută la creşterea nivelului de hormoni, care joacă un rol esenţial în viaţa noastră sexuală”, este răspunsul care vine din partea specialistei. Aceasta completează că suntem tentaţi să credem că testosteronul, hormon sexual masculin, este produs numai de bărbaţi, mai exact de testicule. În realitate, acesta este produs şi de organismulul femeilor, mai exact de ovare, numai că femeile produc o cantitate mai mică decât bărbaţii. „Atunci când nivelul acestui hormon scade în organism, fenomen cel mai adesea întâlnit în perioada pre-menopauzei, libidoul scade considerabil”, mai precizează Tracey Cox.

Pentru a creşte nivelul apetitutului sexual, experta recomandă inclusiv gelurile care sunt pe bază de testosteron, şi care au efect de a creşte libidoul chiar dacă sunt aplica pe piele. Pentru a-ţi crreşte satisfacţia sexuală nu trebuie decât să aplici pe coapse sau pe braţe gelul pe bază de testosteron, să aştepţi 5 minute, pentru ca hormonul sexual să păstrundă în organism, iar libidoul va creşte considerabil, mai scrie Daily Mail.

Spre deosebire de medicamentele pe bază de testosteron, gelurile sunt mai uşor de administrat. Jefferey Braithwaite, consultat în obstetrică ginecologie, la o clinică din Marea Britanie, spune că unele femei îşi aplică gelul pe bază de testosteron o dată la trei zile, în timp ce altele la sfârşit de săptămână, atunci când au mai mult timp pentru a face sex. 

 

blank