Showbiz, Stiri

Exclusivitate! Alexandra Dinu se mărită la anu’ şi la mulţi ani!

Luca Bastianello a cerut-o de nevastă… şi atât!

alexandra-dinu-luca-1

 Alexandra Dinu locuieşte de câteva luni cu iubitul ei, actorul Luca Bastianello. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu peste un an, după ce au fost cooptaţi să joace rolurile principale în serialul “Rosso San Valentino”.

Până să se cunoască, Alexandra Dinu fusese la un pas să se mărite cu Andrea Rizzoli. Fosta soţie a lui Adi Mutu a fost împreună timp de cinci ani cu Rizzoli.

alexandra-dinu-luca_article-main-image

Dar a apărut Luca Bastianello, iubitul care îi satisface gusturile. Este sensibil şi calm şi nu îşi pierde nopţile în cluburi aşa l-a descris Alexandra în urmă cu câteva luni. Luca a cerut-o deja de soţie pe Alexandra şi au stabilit că se vor căsătorii în acest an… Însă s-a îmbolnăvit Mario, fiul ei şi al lui Adi Mutu, de 11 ani. Medicii i-au descoperit o gaură în inimă şi a fost nevoie de o operaţie de urgenţă. Mario s-a recuperat foarte bine, dar acest moment le-a dat peste cap orice plan de nuntă.

“Nu am stabilit nunta din cauza lui Mario. Nu ştiu poate se va întâmpla, dar peste un an, peste doi, peste cinci… Era în planuri, dar din cauza lui Mario…”, a declarat Alexandra Dinu, în exclusivitate pentru expresspress.ro

Luca o iubeşte foarte mult şi probabil de aceea are răbdare cu ea. Poate tocmai ca să-i fie alături cei doi s-au mutat împreună.

Prin primăvară, actorul visa încă la nuntă. “Alexandra este chintesenţa eternului feminin, sunt fascinat de ea, de felul în care mă priveşte. Are un şarm care mă topeşte, mă îmblânzeşte, mă ridică pe cele mai înalte culmi. Sunt foarte mari şansele să ne căsătorim, asta ca să nu zic că e bătut în cuie. Vă spun doar atât, ne căsătorim în 2013. Nu cred că e nevoie să adaug şi altceva ca să înţelegeţi că vrem să facem pasul cel mare”, a spus atunci actorul pentru gossip.it. (I.G.)