Monden, Stiri

Exclusiv: Vedetele obsedate de păcănele.

Exclusiv: Vedetele obsedate de păcănele.

Cazinoul Palace asaltat de VIP-uri. Vezi aici, vedetele care joacă la păcănele câte 2 zile.

blank

După cum spune şi melodia „ Supărat e omul tare”, una dintre cele mai împătimite vedete, este chiar Maria Cârneci, cântăreaţa joacă la păcănele câte 48 de ore fără pauze. Maria Petrescu, după numele real, vine la cazino însoţită de soţul ei, Romulus Petrescu. Vedeta cu acelaşi nume ca al Ceauşeascăi, Petrescu, îşi pierde nopţile şi banii la cazino, fumând câte 5 pachete de ţigări (oferite de cazino) pe noaptea şi bea câte cafele putea, dar în schimb nu consuma nimic de la bufetul cazinoului. Când rămânea fără bani, cântăreaţa se împrumuta de la cămătari pentru a-şi satisface pofta de păcănele.

Alţi clienţi, împătimiţi ai păcănelelor, mai sunt şi Horia Moculescu, Nelu Ploieşteanu şi Andrei Duban care a ajuns să îşi joace până şi motorul cu tot cu echipament.

După modelul fotului edil al capitalei, Viorel Lis, cunoscut drept regele păcănelelor, Dan Stroe, fostul director ANAF, juca texas poker, noapte de noapte, sume care depăşeau 50.000 de euro, din şpăgile luate în timpul zilei. Îşi merită pedeapsa, a SUPT şi a FURAT de unde a putut, pentru a nu lăsa acest viciu. Dan Stroe, venea alături de complicele său, Butoane, alt împătimit al păcănelelor.

Cazinoul Palace s-a închis pentru o perioadă de timp pentru renovare, dar nu cred ca vedetele noastre au luat o pauză, având în vedere că în Bucureşti mai sunt destule cazinouri.

expresspress.ro


blank