Showbiz, Stiri

Exclusiv -Vasile Moraru: „Nu o am mare precum nasul”

Exclusiv- Vasile Moraru: „Nu o am mare precum nasul”

blank

Cunoscutul actor Vasile Moraru ne-a vorbit despre viaţa sa profesională dar şi despre un lucru mai intim despre care se vehicula diferite variante, mai ales în rândul doamnelor.

Actorul român resimte criza economică. Nu că în vremurile bune le-ar fi dat banii afară din casă, deoarece arta a fost în plan secund în România mai mereu.„Arta depinde de economic, şi cum este criză!Situaţia economică a ţării e normal să se răsfrângă şi asupra teatrului.Oricum niciodată actorul nu a fost pe măsura talentului său, arta a fost retribuită cu atât cât s-a putut. Nu putem avea pretenţia ca actorul român să fie plătit ca cel de afară pentru că nici economia românească nu este la egalitate cu cele din Occident. Am fost în multe ţări, în nenumărate turnee cu toate acestea am încercat să îmbin viaţa profesională cu cea de familei. Ea este totul pentru mine şi nu am pus-o niciodată pe planul doi.”, ne-a declarat actorul Vasile Moraru.

blank

S-a lovit la săniuş

Pe de altă parte se bârfeşte prin târg că mărimea nasului are o semnificaţie deosebită: el spune şi mărimea organului sexual. Şi cum Vasile Moraru este „dotat” din acest punct de vedere el ar fi „supus” inima multor femei. Interpelat pe această temă acorul a izbucnit în râs, spunând: „Ştiu de această vorbă, însă nu este valabilă şi în cazul meu. M-am lovit la nas când eram mic. La săniuş m-am izbit rău şi de atunci nasul meu a crescut constant. Aşa că nu are nicio legătură cu mărimea oraganului sexual pentru mine. Este un indiciu fals dacă femeile cred asta despre mine. Iar eu sunt un familist convins şi am fost, sunt şi voi fi fidel soţiei. Şi până la urmă nu mărimea contează”.

expresspress.ro

blank