sanziana buruiana
Monden, Stiri

Exclusiv : Sanzi sufera dupa Ratoi

Exclusiv : Sanzi sufera dupa Ratoi

Sanzi sufera dupa RatoiLa o luna dupa ce a fost parasita de iubitul cu 5 ani mai tanar ca ea, Catalin Ratoi, Sanzi si Ana plange, sufera si mediteaza, incercand sa gasesaca o solutie de a-l aduce inapoi.

Sanziana Buruiana trece printr-o perioda de dificila. Sufera din dragoste cum nu a mai facut-o niciodata. S-a dus vestea in targ ca iubitul Catalin Ratoi, in varsta de 22 de ani, a parasit-o pe blonda pentru ca aceasta inca se mai interesa de viata fostului, George Ciubotaru, dar si ca IQ-ul vedetei ar fi avut ceva de spus in decizia despartirii. Sanzi se caieste si incearca din rasputeri sa il recupereze pe Ratoi, a recunoscut pentru expresspress.ro ca zvonurile despre sarcina sa au fost o capcana pentru iubit. “Nu ies din casa, stau si meditez la impacarea cu iubitul meu, plang si suspin. M-am dus si la Dan Capatos si am zis ca sunt insarcinata, dar era o gluma, o capcana si iubitul meu a luat-o in serios”, a declarat blonda cu lacrimi in ochi.

De atunci vedetei nu ii lipsesc complimentele din partea barbatilor. E curtata de pe facebook si cautata des la telefon. Sanzi ne-a dezvaluit si un nume important, Adrian Popa, fotbalist la FC Cluj. Dar blonda sexoasa nu isi doreste pe nimeni.

In prezent sunt curtata de cativa baieti tineri, de 22 de ani dupa aflarea vesti ca sunt singurica, dar nu imi trebuie, eu il vreau pe iubitul meu. Casuta vocala a mobilului meu este plina de mesaje de amor de la en baieti ….facebok-ul este plin de mesaje de amor cu inimioare de la un fotbalist de la FC Cluj pe nume Adrian Popa. Nu imi trebuie Popa si nici un alt barbat, eu il vreau pe al meu iubit”, a declarat Sanziana Buruiana pentru expresspress.ro

 

Cristian Ionita

 

 

blank