Showbiz, Stiri

Exclusiv ! Rocsana Marcu a pozat în Playboy-ul din ianuarie 2013 pentru că 13 este cifra ei norocoasă

Exclusiv ! Rocsana Marcu a pozat în Playboy-ul din ianuarie 2013 pentru că 13 este cifra ei norocoasă

La 10 ani de la prima apariţie în revista Playboy, Rocsana Marcu (31 ani) a decis să se dezbrace din nou de amorul artei. Aşa se face că are un pictorial în primul număr din acest an al celebrei reviste pentru bărbaţi care se spune că i-a adus în conturi suma de 50000 de euro. „Da, se poate spune că am recidivat în Playboy. Am acceptat să pozez pentru a doua oară în viaţa mea în această revistă, pentru numărul din ianuarie 2013, pentru că mie cifra 13 îmi poartă noroc. Sper să poarte noroc şi revistei, să le meargă şi lor bine, să aibă vânzări record şi să se bucure de succes”, a declarat Rocsana pentru expresspress.ro.

 

 

Bărbatul ideal, sincer şi inteligent

Mamă singură, Rocsana are două fetiţe: una de un an şi jumătate şi una de cinci ani şi jumătate. Dacă pe tatăl primei fetiţe nu l-a mai văzut încă de când era însărcinată iar copila lor nu venise pe lume, tatăl celei de-a doua fetiţe a Rocsanei este un bărbat mult mai responsabil. „Sunt singură pentru că aşa a fost destinul. Nu caut să mă mărit dar aştept să văd ce-mi va oferi viaţa. În opinia mea, bărbatul ideal trebuie să fie sincer şi inteligent. Dacă nu apare un astfel de bărbat nu este sfârşitul lumii. Mie mi-e foarte bine şi aşa. Am fetele, îi am pe părinţii mei, am munca mea. Taţii fetelor mele nu sunt căsătoriţi. Copiii mei sunt făcuţi din dragoste însă niciodată nu aş fi putut face un copil cu un bărbat căsătorit. Însă, din păcate, doar tatăl celei mici se implică în creşterea ei în egală măsură cu mine, atât ca activităţi cât şi financiar”, susţine Rocsana.

 

În negocieri cu mai multe posturi TV

Nici pe plan profesional Rocsana nu o duce rău deloc. Are o formaţie, cu două dansatoare, iar oferte pentru concerte există. „Am avut cântări de sărbători. De Revelion însă am stat cu familia. În rest, am proiecte iar în februarie, după ce voi semna un contract ferm, vă voi spune exact şi despre ce este vorba. Am mai multe propuneri. Poate chiar şi de la Prima TV”, mărturiseşte Rocsana Marcu.

 

Conduce o maşină la mâna a doua

Rocsana ne-a spus că este o femeie independentă şi nu are probleme financiare. „Conduc un Range Rover model vechi, la mâna a doua, o maşină cumpărată de mine. Nu sunt la mila nimănui. Mă întreţin singură. În plus, nu sunt şofer, să conduc maşina altuia. Tot ce am este al meu. În plus, banii nu înseamnă totul. Pentru mine e important ca un bărbat să mă descopere pe mine aşa cum sunt cu adevărat nu să aibă conturile pline”, a mărturisit vedeta pentru expresspress.ro.