Showbiz, Stiri

Exclusiv ! Declaraţie sfâşietoare! Ştefan Stan nu o poate uita pe Andreea Mantea!

Ştefan Stan: Andreea Mantea este singura femei pe care am iubit-o la nebunie şi pe care încă o iubesc!

Andreea-Mantea-stefan-stan(1)Cântăreţul Ştefan Stan nu o poate uita pe Andreea Mantea şi pace! Se fac aproape trei luni de când cei doi au pus capac definitiv şi oficial relaţiei lor de iubire.

Au fost împreună şapte luni, dar pe cât a fost de romantică această relaţie, pe atât a fost de presărată cu lacrimi şi despărţiri.

Şi totuşi, Ştefan Stan nu o poate uita pe focoasa brunetă. “E singura femeie care m-a dus la nebunie pe care am iubit-o la nebunie şi pe care încă o mai iubesc! N-a fost să fie, dar nu se ştie niciodată. Asta e!”, a declarat în exclusivitate pentru expresspress.ro.

Declaraţia este şocantă, lăsând să se înţeleagă că Ştefan Stan suferă după iubirea pierdută! Dar declaraţia a făcut-o cu o mare seninătate, acceptând faptele împăcat, iar, pentru sufletul lui, nu vrea să renunţe definitiv la legătura cu Andreea.

“Cu toate că Andreea are un iubit îi dau sms-uri şi o întreb de fiecare dată dacă are nevoie de ceva. (…) Nu m-a interesat şi nu mă interesează trecutul Andreei Mantea”, a mai spus Ştefan Stan.

Probabil că şi Andreea Mantea acceptă, cumva, această situaţie şi lasă lucurile să curgă în voie. Zilele trecute paparazzi i-a surprins pe cei doi împreună, pe stradă, stingheri şi amuzaţi, ca doi adolescenţi aflaţi la prima întâlnire.

Între timp, Ştefan Stan se pregăteşte intens de debutul emisiunii sale “Killer Karaoke”, ce va avea premiera vineri seara, la ora 20.30, la Prima TV.

Irina Ştefănescu