Showbiz, Stiri

Exclusiv! Actorul Ion Dichiseanu, deranjat de publicarea unor fotografii în care el apare nud

Ion Dichiseanu: “Numai persoană publică să nu fii!”

Aseară au apărut pe internet mai multe fotografii în care actorul Ion Dichiseanu apare în pielea goală, pe balconul camerei sale de hotel, aflat undeva la malul Mării Negre.

ION DICHISEA
Actorul fericit lângă Simona, mama singurului să copil, Ioana Dichiseanu

Ion Dichiseanu, care în octombrie împlineşte 80 de ani, este foarte supărat că a apărut în vizorul lumii astfel. El prefera să apară poze cu el din filme sau de pe scenele de teatru, şi nu în “costumul lui Adam”.

(1)
Familia Dichiseanu s-a destrămat în urmă cu cinci ani, când actorul a divorţat de Simona

“Sunt foarte nemulţumit de această apariţie! Dacă ar fi apărut în altă conjunctură aş fi fost măgulit. Dar ce să-i faci dacă te expui ca vedetă de cinema şi de teatru. Lumea mă ştie mai bine din filme şi de pe scena teatrului. Nu era nevoie să mă arate cu degetul…”, spune supărat marele actor.

“Numai persoană publică, cunoscută, să nu fii că îţi sar ăştia în cap ca muştele. Sunt nişte caraghioşi! În Occident presa se face altfel, nu lovesc ca ăştia, pe la spate, mişeleşte. Dar eu îi iubesc pe toţi, cu bunule şi cu relele lor şi îi iert. Până la urmă am apărut în fundul gol, asta înseamnă că am cu ce!”, a mai declarat Ion Dichiseanu, exclusiv pentru expresspress.ro. (I.G.)