Un roman a furat telefonul dar nu a inchis upload to cloud. Asa ca el posteaza ce face romanul cu telefonul lui.
International, Stiri

Excelent blog! Un roman a furat telefonul dar nu a inchis upload in cloud. Asa ca el posteaza ce face romanul cu telefonul lui.

Excelent blog! Un roman a furat telefonul dar nu a inchis upload in cloud. Asa ca el posteaza ce face romanul cu telefonul lui.

Totul a început anul trecut, când Yannick De Neef şi prietenii săi au decis să îşi facă vacanţa în staţiunea spaniolă Lloret del Mar. Înainte de plecare, tânărul belgian şi-a cumpărat un HTC cu o cameră suficient de bună cât să nu mai fie nevoit să se care după el şi cu aparatul de fotografiat. Yannick recunoaşte pe blogul său că s-a dus în Spania la agăţat. A reuşit să cunoască o fată şi, prea concentrat să facă o impresie bună, a uitat să mai fie atent la telefonul său. Şi-a dat seama că nu îl mai are abia când a ajuns cu fata pe plajă. La scurtă vreme, fata a constatat la rândul ei că a rămas fără telefon. Poliţiştii spanioli le-a spus că probabil telefoanele lor au fost furate, însă nu i-a putut ajuta.

Întors în Belgia, Yannick a încercat să uite vacanţa ratată. Doar că, la vreo trei luni după ce a rămas fără telefon, telefonul a început să îi trimită fotografii prin Dropbox.

http://thisguyhasmyhtc.tumblr.com