Life

Examenul oral: Ce NU trebuie sa faci niciodata cand îi oferi o felatie

Sexul oral e, pentru multi barbati, nu numai un „episod” scurt al preludiului, ci chiar cireasa de pe tort. E important sa-l faci cum trebuie, sa-ti placa si sa va simtiti bine amandoi.poza 11

Chiar daca nu se poate spune ca pasiunea, indiferent cum e exprimata, are vreo regula, sunt totusi cateva greseli pe care nu trebuie sa le faci sub nicio forma.

Nu cu dintii
Nimic nu strica o felatie mai repede decat atingerea neplacuta a dintilor tai pe organul lui genital sau o muscatura in cel mai nepotrivit dintre locuri. Arta felatiei se bazeaza in primul rand pe delicatetea cu care-ti „infasori” buzele in jurul penisului lui, acoperindu-ti dintii si evitand contactul lor direct cu pielea.

Schimbarile de ritm
Multe femei cred ca, cu cat vor fi mai rapide si salbatice, cu atat partenerii lor vor ajunge mai curand la punctul culminant. Adevarata placere se regaseste insa intr-un ritm constant, innebunitor al sexului oral. Pune accent pe experienta si efectiv savureaza, nu te grabi sa ajungi la… destinatie. Daca iubitului / sotului tau ii place ce faci – si vei sti ca-i place dupa sunetele pe care le scoate – nu te opri. Nu schimba ritmul brusc in niciun caz, trecand de la foarte lent la rapiditate maxima. Nu asta isi doreste!

Neatentie cu testiculele
Aceasta parte sensibila a trupului lui trebuie rasfatata intocmai ca penisul, poate chiar mai mult. Este o zona erogena pentru orice barbat, deci joaca-te, exploreaza, dar fa-o cu maximum de delicatete. Daca tragi prea tare de „comorile” lui sau i le musti din greseala, nu numai ca nu va fi incantat, dar chiar s-ar putea sa i se taie cheful de sex din pricina durerii.

Prea putina lubrifiere
Un blowjob reusit presupune saliva suficienta. Daca ai gura prea uscata, membrul lui pur si simplu nu va aluneca asa cum trebuie printre buzele tale, iar iubitul tau va avea o senzatie neplacuta, de aspru si neprimitor. Linge-i penisul de sus pana jos, umezeste-l bine cu saliva si abia apoi treci la actiune cu adevarat. Pentru sex oral protejat, prezervativele cu arome sunt o idee foarte buna si au si lubrifierea (aproape) asigurata.

Nu e cazul sa te ineci
Sexul oral cere niste rabdare si tehnica, deci nu te arunca la… mai mult decat poti duce. Iubitul tau se va simti prost daca te vede inecandu-te sau ramanand fara aer in incercarea de-a face un „deep throat” pentru care nu esti pregatita inca. Ca orice practica sexuala, blowjob-ul trebuie luat dreptat, trebuie sa te obisnuiesti si sa te simti confortabil inainte de-a trece la urmatorul nivel.

Niciodata fara pasiune
Sexul oral ar trebui sa fie ceva placut – si nu numai pentru el. Daca nu faci ce faci cu toata inima, partenerul tau va simti. Nu trebuie sa fii o profesionista sau sa stii cele mai excentrice tehnici, e de ajuns ca el sa simta ca ii doresti si ii savurezi fiecare parte din trup. Intreaba-l ce ii place si ce nu… si actioneaza in consecinta.

Refuza politicos
Daca nu ai chef sa-i faci sex oral intr-o anume seara, spune-i sincer. Decat sa faci ceva ce nu-ti doresti cu adevarat, mai bine o lasati pe alta data. Daca el iti propune sa inghiti si tu nu vrei, nu-i tranti o replica de genul „Cum sa fac asa ceva?! E scarbos!”. Se va simti mai mult decat jignit. Abodeaza problema ceva mai delicat, spunandu-i „Nu ma simt pregatita pentru asta” sau „Nu te supara, dar nu este ceva ce-mi doresc sa fac”.

blank