International, Stiri

Evander Holyfield a făcut orgie în casa Big Brother!

Fostul pugilist a fost „supus” unei petreceri „nebune”

evo-hol12

Ediţia a 13-a a reality-show-ului Celebrity Big Brother din Marea Britanie a debutat pe 3 ianuarie 2014, iar printre vedetele invitate să participe se numără şi fostul mare pugilist Evander Holyfield (51 de ani).

evander1

Fostul campion mondial absolut la categoria grea a avut o carieră de aproape 30 de ani la profesionism (a boxat până la 48 de ani), iar acum a acceptat oferta televiziunii Chanel 5 de a intra în casa Big Brother.

party7

Intrat în casă încătuşat de Luisa Zissman (devenită cunoscută în Anglia după ce a terminat pe locul doi ediţia a noua a reality-show-ului „Ucenicul” (The Apprentice), Holyfield a avut parte de o primă noapte cel puţin „agitată”.

party4

Cei 12 participanţi au dat o petrecere în debutul concursului, iar actriţa Jasmine Waltz (32 de ani) a fost cea care a reuşit să atragă toate privirile, după ce s-a dat în spectacol în faţa camerelor, după ce a consumat mai multe pahare de şampanie.

party5

Bruneta a oferit un show interzis minorilor şi le-a arătat telespectatorilor mai mult decât şi-ar fi dorit. Ameţită de alcool, aceasta a încercat în mai multe rânduri să renunţe la haine şi i-a şocat pe ceilalţi concurenţi cu limbajul extrem de colorat, notează Daily Mail.

 party1

 

blank