International, Stiri

Eva Green, cenzurată din cauza nudităţii excesive?!

Afişul filmului „Sin City: A Dame To Kill For”, prea sexy pentru puritanii din cinematografia americană

 Sin City (8)

 Noul poster lansat de producatori pentru „Sin City: A Dame To Kill For” a facut valuri pe internet. In imagine apare Eva Green, intr-o bluza alba transparenta, ce ii arata sanii. Imaginea nu a primit aprobarea din partea MPAA, care au declarat ca este indecent si inadecvat din moment ce i se vad sanii actritei.

Cei de la The Weinstein Company mizeaza pe violenta si sex pentru promovarea noului lor film „Sin City: A Dame To Kill”. Si tinand cont de universul noir in care are loc actiune, nici nu e de mirare, acestea fiind doua teme centrale din filmul inspirat de benzile desenate ale lui Frank Miller.

Astfel, cei de la MPAA au interzis posterul cu Eva Green in care apare imbracata intr-un halat transparent, prin care i se vad sanii, scriu cei de la Collider. Insa, posterul a ajuns online, unde a facut valuri in randul fanilor, ce s-au bucurat „de privelistea” oferita de una dintre cele mai sexy femei din lume.

Saptamana trecuta au fost lansate posterele pentru toate personajele, inclusiv al Evei Green insa imaginile erau decente. Jessica Alba, Eva Green, Mickey Rourke sau Joseph Gordon-Levitt apar in noile imagini. Filmul se anunta la fel de captivant ca cel original si promite multa violenta, sex si din nou, multa violenta. Alaturi de numele vechi ale distributiei, cel care atrage atentia este Joseph Gordon-Levitt. El il va juca pe Johnny.

Sin City (1)

Actiunea din „Sin City 2: A Dame To Kill” va avea loc inainte, dupa si in timpul evenimentelor din primul film si va incalca toate regulile unui sequel sau prequel. Pe langa vechea distributie, alte nume noi impresionante pe care regizorul Robert Rodriguez a reusit sa le aduca sunt Joseph Gordon-Levitt si Rosario Dawson.

Robert Rodriguez a confirmat faptul ca in film vor juca nume noi ca Joseph Gordon-Levitt. Jeremy Piven, Juno Temple, Ray Liotta, Josh Brolin, Christopher Meloni, Dennis Haysbert, alaturi de nume celebre din primul film ca Benicio Del Toro, Rosario Dawson, Clive Owen si Michael Madsen. De asemenea, Jessica Alba si Mickey Rourke au anuntat ca isi vor relua rolurile din filmul „Sin City” (2005).

„Sin City: A Dame To Kill For” se va lansa in SUA pe 22 august 2014.

 

 

blank
blank