Actualitate

Europa League: S-au stabilit adversarele echipelor Steaua și Astra

Astăzi la sediul Uniunii Europene de Fotbal de la Nyon s-au stabilit adversarele echipelor Steaua și Astra pentru play-off-ul Europa League .uefa_europa_league_62586600
 
Campioana României, Steaua București, va întâlni în urma tragerii la sorți echipa norvegiană Rosenborg Trondheim, iar Astra Giurgiu se va duela cu olandezii de la AZ Alkmaar.
 
Meciurile tur se vor disputa pe 20 august, iar returul va avea loc o săptămînă mai tîrziu. Ambele echipe românești vor disputa meciul tur pe teren propriu.
Adversara Stelei, Rosenborg Trondheim, grupare înființată în anul 1917, are în palmares 22 de titluri naționale, ultimul cucerit în 2010, precum și 9 Cupe ale Norvegiei. Echipa pregătită de Kare Hedley Ingebrigtsen a trecut în turul III preliminar al Europa League de echipa ungară Debrecen VSC, în fața căreia a câștigat ambele manșe (3-2 și 3-1). Steaua București dispută play-off-ul Europa League după ce a fost eliminată în turul III preliminar al Ligii Campionilor de echipa sârbă Partizan Belgrad (1-1 la București și 2-4 la Belgrad).
blank