Showbiz, Stiri

Eugenia Şerban are de luat o decizie: îşi taie sau nu sânii!

Actriţa trece printr-o dramă icredibilă!

Eugenia Serban (1)

Tesutul i s-a necrozat din cauza unei greseli medicale in timpul operatiei in care si-a pus silicoane, iar acum trebuie sa hotarasca daca isi taie sau nu sanii.

“Decizia va trebui sa o iau la un moment dat, inca nu m-am hotarat. Nu am rezerve in ceea ce priveste medicii din Romania. Nu am mai avut confortul psihic sa mai trec prin asa ceva. Nu mi se dadea siguranta ca totul va iesi bine”, a spus Eugenia.

Medicul Kasem i-a oferit cateva sfaturi, sperand ca acesteia ii va fi mai usor sa se decida.

“Complicatia trebuia tratata la momentul respectiv si nu mai erau probleme. Acum nu mai e necroza, e un tesut fibros. E un tesut si atat, nici normal, nici anormal. Acesta se poate transforma in orice. Varianta pesimista este cancerul. Deocamdata este in afara oricarui pericol, dar nu stim ce se poate intampla. Corpul ei a avut puterea sa se vindece. Confortul psihic e foarte important. Orice pacient trebuie sa fie decis, sa treaca un anumit prag, sa treaca peste teama. Trebuie sa il luam de mana si, fara graba, sa il asiguram ca va fi bine. Asta nu e un lucru usor”, a precizat medicul Kasem.