“Toţi cei care susţin proiectele preşedintelui Traian Băsescu sunt bineveniţi în Mişcarea Populară”

 Tomac (7)

Preşedintele interimar al PMP, Eugen Tomac a declarat, vineri, că este exclus ca PMP să-şi continue activitatea fără Elena Udrea, afirmând că aceasta este un lider important al partidului şi că toţi cei care susţin proiectele preşedintelui Traian Băsescu sunt bineveniţi în Mişcarea Populară, informează Mediafax.

Tomac a fost întrebat dacă la şedinţa Colegiului Naţional al PMP s-a pus problema ca partidul să continue fără Elena Udrea. “Nu, este exclus! Exclus, doamna Udrea este un lider important al partidului nostru şi noi ne-am asumat foarte clar poziţia, şi toţi cei care susţin proiectele preşedintelui Traian Băsescu sunt bineveniţi în Mişcarea Populară”, a răspuns Tomac.

Deputatul a mai fost întrebat dacă Udrea a fost prezentă la Colegiul Naţional al PMP şi dacă a fost criticată de unii membri ai acestui partid. “A fost prezentă şi doamna ministru Elena Udrea, au fost prezenţi toţi preşedinţii organizaţiilor noastre judeţene şi parlamentarii PMP. S-a discutat despre succesul Mişcării Populare, obiectivul nostru a fost să facem faţă acestei competiţii. A fost o competiţie extrem de importantă”, a precizat Tomac, arătând că PMP a obţinut la europarlamentare “un rezultat bun”.