Life

Eu sunt femeie: Tot ce nu mi-ai daruit mie… sper sa ii oferi ei!

Nu mi-am deschis sufletul in fata multor barbati, am preferat sa-mi cantaresc bine alegerile, plecand de la premisa ca cel  ce imi este sortit  mie se  afla  undeva pe acest  pamant si  destinul  ne va uni sufletele. Tu, care ieri imi reprosai ca am asteptari prea mari, cel care spunea ca nu stiu sa te accept si iubesc asa cum esti, cel mereu ocupat si iritat de ’’romantismul’’ de duzina de care dau dovada, cel care astazi s-a transformat in tot ceea ce speram candva ca vei deveni, sper sa-i oferi ei, tot ceea ce nu mi-ai daruit mie!femeie-parasita

Traiesc cu speranta ca vorbele mele vor prinde sens, sper ca ce a fost intre noi se poate percepe ca a fi o experienta care te-a ajutat sa devii ceea ce esti astazi si macar acum ai inteles ca pentru a pastra un suflet langa tine este nevoie de respect, sinceritate si compromis. Daca o vei face fericita, eu am sa ma bucur! Inseamna ca ai evoluat si inteles ca dragostea nu e suficienta si are nevoie de mult mai mult ca sa infloreasca. Inseamna ca ai inteles de ce am ales sa plec. De ce am renuntat sa lupt pentru doi, cand de fapt o relatie inseamna in primul rand o echipa care tinteste spre acelasi obiectiv. Vreau sa stii ca nu a fost o alegere simpla, dar a fost cea mai buna.

Durerea te pune in genunchi dar in definitiv… durerea te educa, te ajuta sa cresti, sa intelegi ca siguranta de azi, e incertitudinea de maine. Sper sa o faci fericita, asa cum pe mine nu ai fost pregatit sa ma faci sau poate doar… nu ai stiut cum!

 

Alexndra A.

blank