Fuego
Showbiz

„Eu sunt copilul Paul Surugiu. Am trăit cu pâine și slănină…”. Fuego nu a uitat de unde a plecat, nici după 30 de ani de carieră. Artistul a avut o copilărie cu multe lipsuri

Fuego nu a uitat de unde a plecat, nici după 30 de ani de carieră. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Fuego este unul dintre cei mai consacrați, iubiți și îndrăgiți artiști din muzica românească. Cucerește inimile tuturor cu piesele sale de 30 de ani, însă are în continuare un mare succes pe plan profesional. Totuși, există un lucru pe care-l urăște nespus de mult de când este în industria muzicală. Iată despre ce este vorba, de fapt!

Fuego, sau pe numele său real Paul Surugiu, a cunoscut succesul de ani de zile, însă mulți s-au întrebat cum a reușit să se mențină la fel de optimist, zâmbăreț și mereu plin de viață. Ei bine, celebrul artist a recunoscut că are un mare secret în acest sens. Nu a uitat de unde a plecat și urăște să i se pună apelativul de ‘vedetă’.

Fuego

Fuego nu a uitat de unde a plecat, nici după 30 de ani de carieră

Într-adevăr, fără dar și poate, Fuego chiar este unul dintre cei mai talentați și iubiți artiști de la noi din țară, astfel că statutul de vedetă i se potrivește de minune. Chiar și așa, acesta nu vrea să audă de acest apelativ, explicând că nu-i place deloc, ba chiar urăște cuvântul acesta.

„Nu mă consider o vedetă și nu îmi place cuvântul acesta. Urăsc cuvântul acesta. Cel mai important este să fii un om de rând. Probabil că și acesta este unul dintre secretele unui artist ca să ajungă la o vârstă în carieră.’, a mărturisit Fuego, pentru Antena Stars.

Secretul succesului în domeniul muzical de 30 de ani

Fuego nu este genul de artist care se laudă cu concertele sau evenimentele pe care le are și de asemenea nici cu banii pe care-i încasează sau contractele pe care le are. Deși este de 30 de ani în industria muzical, a continuat să rămână la fel, fără a face excese. Artistul nu a uitat de unde a plecat și ce copilărie grea și lipsită de bani a avut.

„Anul acesta fac 30 de ani de carieră, dar am trăit și cu pâine cu slănină când eram copil, am mâncat și pâine cu unsoare și pâine cu margarină, cu brânzică rasă deaspura. Am mâncat și cartofi copți, când probabil nu aveam unele bunătăți pe care ni le doream, pentru că noi am trăit o perioadă în comunism în care ne-am fi dorit să mâncăm o portocală, un kiwi, nu se găseau astea. Și când se găseau la alimentară se crăpau geamurile pentru că trebuia să ai relații ca să găsești o banană sau o portocală.„, a continuat artistul.

Fuego: ‘Eu nu m-am schimbat în acești 30 de ani’

Așa cum ne-a obișnuit, Fuego vorbește întotdeauna despre el cu modestie, chiar dacă este unul dintre cei mai importanți artiști autohtoni. Nu i-a fost deloc ușor și a spus clar că a trecut prin numeroase momente grele și mai puțin plăcute, însă cu toate astea nu s-a schimbat deloc și este aceeași persoană care era și când a debutat pe scena muzicală.

„Eu cred că anii aceștia 30 sunt niște ani de o experiență și o intensitate extraordinară pentru că eu nu m-am schimbat în acești 30 de ani. Eu sunt copilul Paul Surugiu care a pornit de la Turda, cu bune și rele’, a mai adăugat artistul.

Sursă foto: Facebook / Instagram

blank