Life, Stiri

Esti intr-o relatie cu un baietel sau cu un barbat adevarat?

Asteptarile tale amoroase sunt uneori depasite de contextul relatiei tale? Ai simtit vreodata ca barbatul de langa tine este complet iresponsabil si incapabil sa-si asume rolul de protector al tau? Este foarte posibil ca el sa se fi blocat intr-o stare de alint ce corespunde copilariei.

img_1409761_thumbs_600x400_1488531

Bineinteles ca barbatii reactioneaza diferit la anumiti factori si ca nu vor fi niciodata perfecti, oricate sperante ti-ai pune in ei. Insa unii nu o fac cu rea-vointa, ci pentru ca instinctele lor de conservare a tineretii primeaza in fata celor de a-si asuma rolul capului familiei.

Iata cateva semne care-ti vor indica daca ai de a face cu un baietel sau cu un barbat adevarat in viata ta amoroasa:

Educatia

Daca iubitul tau inca se straduieste sa isi ia examenele pentru a termina facultatea si inca nu stie ce are de gand sa faca mai departe, este inca blocat in copilarie. Un barbat adevarat stie cu precizie care ii sunt asteptarile profesionale si merge drept la tinta atunci cand vine vorba de indeplinirea lor. Daca isi poate lua un angajament fata de profesia lui, este suficient de responsabil sa se implice si in relatia cu tine.

Vacanta ideala

Pustanii viseaza la vacante in Ibiza, Tenerife si Miami, pentru ca acestea sunt locurile perfecte pentru distractie. Un barbat matur are altfel de asteptari in ceea ce priveste concediul, el nu isi doreste neaparat sa viziteze un loc in care singura atractie turistica sunt costumele de baie ale femeilor bine sculptate, ci ar opta mai degraba pentru un loc incarcat de istorie sau unul in care ar putea desfasura activitati interesante.

Locul de munca

A trecut mai bine de jumatate de an de cand iubitul tau isi cauta un loc de munca si nu reuseste sa gaseasca unul pe masura dorintelor sale? Poate ca piata joburilor nu este colorata in nuante de roz in momentul de fata, insa asta nu inseamna ca nu se fac deloc angajari. Barbatii adevarati sunt constienti de faptul ca uneori este nevoie de compromisuri pentru a ajunge acolo unde isi doresc si vor fi dispusi sa le faca, indiferent daca acestea presupun un salariu mai mic, un drum mai lung pana la birou sau un manager mai prapastios.

Relatia cu familia

Baieteii sunt foarte atasati de familiile lor si nu misca un deget inainte de a cere parerea sau chiar ajutorul mamicii sau al taticului, pe cand barbatul pe care ti-l doresti alaturi ar trebui sa fie mai responsabil si mai independent, iar acest lucru nu exclude deloc atentia, grija si dragostea pentru parintii lui.

Finantele

Ai cumva o relatie cu baietelul care nu-si permite niciodata sa te scoata la o cina in oras sau cu barbatul care iti trimite flori saptamanal? Nu este vorba despre o atitudine materialista din partea ta daca te gandesti la asta, ci doar de independenta lui financiara. Un barbat potent din punct de vedere intelectual va sti intotdeauna sa-si procure resursele pentru a-si permite cate un mic rasfat, din cand in cand.

Timpul liber

Un barbat adevarat, care are o ocupatie si un interes crescut pentru dezvoltarea sa profesionala, nu va fi niciodata disponibil pe chat 24 de ore pe zi. Daca iubitul tau este, ar trebui sa-ti fie destul de clar ca ai de a face cu un baietel care are prea mult timp liber.