andra gherasim

 Andra Gherasim este, cu siguranta, unul dintre „talentele” pe care ai mai vrea sa le revezi in divertismentul autohton. Nu de mult, blonda cu forme de felina si vigoare usor masculina, manuia cu tact instrumentul alaturi de care vroia sa faca…arta: bara! Din pacate pentru ea, numerele artistice pe care le-a executat in cadrul unui reputat show de talente nu au fost suficient de convingatoare incat sa ii aduca marele premiu, insa i-au oferit o doza de popularitate care poate face minuni in cazul domnisoarelor aflate la inceput de drum catre o cariera promitatoare. Astfel ca, dansatoarea la bara, Andra Gherasim are si un plan „B” in ceea ce priveste profesia sa: daca nu ii iese pasenta cu sala de dans la bara, pe care ar vrea sa o deschida, s-a decis sa o dea pe… shaormerit!

media (3)
„Vreau sa deschid un fast food. Ideea mi-a venit dupa ce am mancat de mai mutle ori kumpir, un preparat turcesc foarte gustos”, a declarat dansatoarea Andra Gherasim, intr-un interviu recent, potrivit „cancan.ro”.

media (9)
Nu stim daca aceasta noua ipostaza ii va aduce Andrei Gherasim succesul financiar scontat, insa un lucru este cert: cu o shaorma in mana nu poate executa la fel de multe miscari, ca in cazul unei bare! Astfel ca, macar la capitolul popularitate, Andra Gherasim ar putea chiar….s-o dea in bara!

2 COMENTARII

Comments are closed.