Showbiz, Stiri

Esteticienii dau verdictul: Mihaela Rădulescu are fața căzută

Mihaela Rădulescu (45 de ani), cel mai nou jurat al show-ului “Românii au talent”, a fost principala atracţie la petrecerea organizată de PRO TV. Însă nu doar rochia transparentă a captat privirile…

vedete-mihaela-radulescu_2_9abd0f29c4

Invitată la petrecerea de lansare a grilei de toamnă, diva de la Monaco a atras toate privirile, în special datorită rochiei extrem de transparente. Deşi a bifat o apariţie spectaculoasă, nu toate comentariile au fost admirative. Anul acesta, Mihaela şi-a operat nasul, iar fizionomia ei pare complet schimbată. Astfel, joi seară nu puţini au fost cei care şi-au dat coate, criticând noua înfăţişare a divei. Pentru a obţine însă o părere avizată, l-am rugat pe medicul estetician dr. Bogdan Dimitrie Niculae să analizeze fotografiile cu Mihaela, realizate joi seară.

A greşit că şi-a tăiat nasul

“Aproape că nu am recunoscut-o pe Mihaela Rădulescu. Nu mai seamănă deloc cu aceea pe care o ştiam. În plus, are faţa căzută. Părerea mea este că a greşit că şi-a tăiat nasul, nu este urât, este un nas clasic, însă nu se potriveşte cu pomeţii ei, cu forma feţei. Nasul pe care ea îl avea, uşor coroiat, îi contura personalitatea, îi stătea bine cu el. Acum a obţinut doar o faţă banală, fără identitate. Se ştie că după 40 de ani femeilor începe să le cadă faţa şi atunci soluţia nu este să apeleze direct la bisturiu, ci să înceapă întreţinerea din vreme, pentru că e mai bine să previi decât să repari. Operaţiile estetice nu sunt ideale. După ce treci prin una, este obligatoriu să începi întreţinerea constată, o dată pe lună, ca la cosmetică, altfel rişti să apari cu faţa deformată. Despre sâni pot să spun doar ce se vede cu ochiul liber, sunt destul de lăsaţi!”. Medicul îi sugerează astfel divei să înceapă să se gândească la o nouă remodelare de bust.
Putea preveni neplăcerile

“Cel mai simplu este să previi. Se ştie că după 40 de ani producţia de colagen începe să scadă în cazul femeilor şi atunci trebuie să începi să-ţi întreţii faţa din timp. Astfel, tratamentele cu laser împotriva îmbătrânirii, suplimentele cu aminoacizi, injecţiile cu acid hialuronic şi firele cu aur care se resorb, peelingurile care stimulează producţia de colagen sunt câteva din metodele care trebuie făcute lunar pentru a preveni ridurile şi faţa căzută. Dacă Mihaela ar fi apelat la aceste tratamente, nu ar fi fost nevoie să se opereze”, susţine medicul estetician Bogdan Dimitrie Niculae.