Actualitate, Stiri

Escrocherii în numele primarului Piedone

Escrocherii în numele primarului Piedone

PiedoneSistemul de escrocare în numele unei persoane publice continuă. Mai mulţi escroci au cerut bani de la diferite persoane sau instituţii publice, spunând că au fost trimişi de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Poliţia încearcă să dea de urma lor.

„Am primit un telefon la cabinet, mi se aducea la cunoştinţă de un birou notarial că au venit doi domni, zicând că vin din partea Primăriei Sectorului 4 şi al meu şi că au misiunea să strângă fonduri pentru un copil bolnav. Doamna notar mi-a relatat că după discuţia cu ea, le-au solicitat şi celor din birou acelaşi lucru – sume cuprinse între 3 şi 5 milioane de lei. Au fluturat nişte legitimaţii. Doamna notar, accesând aproape zilnic site-ul sectorului 4 a constatat că nu există niciun caz de acest gen. Primăria, de fiecare dată când face aceste acţiuni de ajutorare, le face publice pe site şi desemnează anumite persoane”, a declarat Cristian Popescu Piedone la România TV.

„Am luat legătura cu cei de la Poliţie pentru demararea investigării acestor cazuri. Fac apel pentru opinia publică să nu dea concurs la asemenea escorcherii, ele nu sunt reale. Activităţile primăriei sunt făcute publice prin mass media, pe site-ul instituţiei”, a mai spus Piedone. (I.S)

 

blank