Showbiz, Stiri

ESCROCHERIE pe FACEBOOK, în numele unei CELEBRE ACTRIŢE din România

Popularitatea Rodicăi Popescu Bitănescu umple cu bani buzunarele infractorilor. Mai mulţi escroci, care se folosesc pe internet de numele actriţei, au demarat aşa-zise campanii umanitare pe o reţea de socializare. Hoţii au creat un cont fals şi au cerut ajutor financiar pentru copiii cu probleme de sănătate.

rodica_popescu_bitanescu_53807300

Rodica Popescu Bitănescu a aflat întâmplător că mai mulţi infractori se folosesc de numele ei pentru a-i excroca pe fani. O prietenă a actriţei a văzut contul de socializare şi i s-a părut suspect.

“Ea, cunoscându-mă pe mine din Teatrul Naţional, ştia ce fel de om sunt, cam cum vorbesc, care sunt ticurile mele. A fost un fel de cod, l-a încercat şi şi-a dat seama că n-aş fi eu”.

Actriţa a descoperit că există nu mai puţin de şapte conturi în numele său.

“Avea oameni prin ţară. Spunea că eu, Rodica, am reprezentanţi de exemplu, la Piatra Neamţ am un reprezentant care aleargă din bancă în bancă şi cere bani”.

Pentru a nu mai exista şi alte victime, prietenii artistei au luat atitudine.

După ce apropiaţii actriţei şi-au dat seama că este vorba de un cont fals, au postat mesaje pe aşa-zisa pagină de Facebook prin care îi avertizează pe cetăţeni că este o escrocherie.

Şi actriţa face apel către cetăţeni să nu se lase înşelaţi.

“Aceste Facebook-uri sunt false, nu mai vorbiţi cu Rodica Popescu Bitănescu pe Facebook, pentru ca eu nu am Facebook si nu vă mai lăsaţi păcăliţi”.

Rodica Popescu Bitănescu se aşteaptă ca poliţiştii să se autosesizeze, mai ales că nu e singura victimă. De-a lungul timpului, numele mai multor persoane publice, printre care şi cel al lui Raed Arafat, au fost folosite de infractori.