Necenzurat, Stiri

Erotismul din noi. Exercitii simple sa renasti

Erotismul din noi. Exercitii simple sa renasti

blankIn fiecare dintre noi exista erotism, numai ca unii l-au descoperit mai bine decat ceilalti, sau mai bine zis, unii il simt mai puternic decat altii. Erotismul nu se invata, el se naste si se dezvolta in functie de fiecare individ in parte. Doar printr-o simpla privire, un simplu gest, o atingere gresita iti poate da de gol erotismul, dovada ca acesta nu trebuie creat, ci adus la suprafata.

Erotismul se poate trezi in tine si daca asculti o melodie, iar aceea te duce cu gandul la o scena de dragoste cu persoana iubita. Imaginatia nu trebuie sa aibe limite, asa ca poti sa te gandesti la orice vrei tu. Acesta este doar un simplu exercitiu care te poate ajuta in viata de cuplu pentru a-ti descoperi spiritul erotic. Un alt exercitiu este sa te “joci” cu partenerul, fara atingeri, doar cu priviri si vorbe, incearca sa vorbesti cat mai suav si ademenitor cu el, sa vezi ce efect ai asupra lui.

Exercitii simple sa renasti

O mangaiere, un cuvant, un sarut, toate acestea facute intr-un anumit fel, sunt incarcate cu erotism, iar o scena erotica duce la alta, dupa la alta si tot asa. O viata amoroasa fara pic de erotism in fapte si vorbe este o viata plictisitoare, este monotona, este inutila. Erotismul trebuie lasat liber, nu trebuie tinut “in lanturi”.

Erotismul din noi

Exista insa un mic dezavantaj: atata timp cat nu ai incredere in tine (de la cum arati, pana la cum te misti cu partenerul in pat), atata timp cat te simti inhibata de vreo situatie, de partener, toate acestea influenteaza erotismul din tine, iar acesta intarzie sa mai apara.

Aceste probleme se pot discuta cu partenerul si se pot remedia, asadar acesta nu este un lucru imposibil de rezolvat. Cu putina incredere si imaginatie erotismul se poate dezlantui din oricine si oricand.

Maria Marinescu

blank