Showbiz, Stiri

Era de aşteptat! Leo de la Strehaia i-a dat papucii şi Renatei

Celebrul personaj este chiar fericit că a făcut-o de ziua de naştere a fostei iubite

  Leo 7

Leo de la Strehaia s-a despartit de iubita lui Renata. Dupa ce a facut-o vedeta, bruneta a inceput sa-si faca de cap si sa-si neglijeze iubitul. Asa ca, Leo a luat o decizie radicala.

S-au iubit cu patima si parea ca vor ajunge chiar si in fata altarului, dar s-au despartit. Leo i-a dat papucii Renatei. “I-am dat papucii de ziua ei… De ce? Ca asa am vrut eu! Decizia este definitiva si irevocabila. Clar, de data asta nu mai avem nicio sansa de impacare. Nu ne mai intelegeam si chiar nu mai avea niciun rost acesta relatie. Ne certam foarte des, ne-am tot despartit, ne-am impacat de atatea ori si e deja prea mult. Mai ales de cand a intrat in televiziune, nu-mi prea mai convenea programul ei”, a povestit Leo

Leo 6

Leo s-a simtit neglijat si nemultumit de cum mergea relatia, a pus punct povestii de iubire. “Toata ziua era prinsa, ba la emisiuni, ba la coafor. Sper sa aiba success in continuare si sper sa nu ajunga si ea ca fostele mele, ea sper sa evolueze, ca de Jasmine, de exemplu, n-am mai auzit nimic. Cadou de ziua ei, i-am dat libertate. Vreau sa nu mai aiba nicio obligatie la nimeni, sa fie libera ca pasarea cerului de ziua ei”, a declarat Leo de la Strehaia in presa mondena.

Leo Renata

Daca pana de curand, Renata nu isi permitea sa fie surprinsa in asemenea ipostaze, fiind iubita lui Leo de la Strehaia, acum bruneta poate face tot ce ii pofteste inima.