Showbiz, Stiri

Epuizată, Anna Lesko a dormit acolo unde s-a nimerit!

Echipa a căutat-o disperată! Cântăreaţa a fost găsită dormind într-o locomotivă

anna_lesko1_7408219b7e

 Panică generală în timpul filmărilor videoclipului piesei “Leagănă barca”, al Annei Lesko. Artista a fost dată dispărută şi căutată mai bine de o oră. Din cauza oboselii, ea a adormit într-o locomotivă, fiind trezită doar de urletele celor care o căutau cu lanternele printre vagoane.

Anna Lesko le-a dat mari emoţii colegilor săi din echipa care lucra la filmarea videoclipului pentru piesa “Leagănă barca”. Timp de o săptămână, cât au durat filmările, basarabeanca a reuşit să închidă ochii doar câteva ore, iar oboseala şi-a spus cuvântul. Astfel că, artista a adormit pur şi simplu într-o locomotivă, în timp ce se filmau alte cadre, fără ea.

10-Lesko_e460b0baf1
Locomotiva unde Anna Lesko a adormit

După o oră de căutări, solista a fost găsită de echipa ei. “Filmarea acestui videoclip a fost o experienţă unică şi a avut parte de o producţie deosebită, fiind incluse chiar şi locomotive, vagoane, filmări aeriene, diferite macarale. Ne-am programat filmarea trenurilor trei ore, dar am ajuns să filmăm zece. Am avut două locomotive identice, echipa a filmat-o pe cea în care eu nu mă aflam… După ce m-au căutat încă o oră, m-au găsit dormind în cealaltă locomotivă. Eu am stat, am aşteptat, iar apoi, din cauza oboselii, am adormit. Am fost trezită de urletele şi ţipetele celor care mă căutau cu lanternele”, a povestit Anna Lesko.

 

 

blank