Showbiz, Stiri

Emoţiile au copleşit-o! Slăbită, cântăreaţa a cerut un scaun la botezul la care a fost naşă

George Tal şi-ar mai dori un copil cu Daniela, “pentru a-i mai umple golul din suflet”

DSC_7982

 Astăzi a fost zi mare pentru Daniela Gyorfi (45 de ani) şi soţul ei, impresarul George Tal! Cei doi au devenit naşii de botez ai micuţului Noah David Alexandru, fiul Danei Popa şi al soţului ei Mihai, buni prieteni de-ai solistei, pe care ea şi George i-au cununat în urmă cu trei ani.

“Botezul a fost programat cu mult timp înainte de a muri mama şi a fost dorinţa mamei să-l botezăm pe David. Ea i-a cunoscut pe părinţi şi a îndrăgit foarte mult copilul. S-a şi jucat cu el în pat. Sunt încă marcată după moartea ei, dar botezul a fost dorinţa mamei şi înţelegerea era deja făcută cu familia”, a declarat Daniela în exclusivitate pentru expresspress.ro

Cântăreaţa a mai spus că nu are importanţă cât a costat-o botezul şi că acest aspect nu are nici o importanţă. Dar până la urmă a lăsat să-i scape că a costat-o circa 1.000 de euro.

DSC_7910

Deşi este în doliu, Daniela a fost puternică, şi-a stăpânit lacrimile şi a arătat foarte bine la evenimentul ce a avut loc la biserica Sf. Fanurie din Capitală. Cu o rochie neagră decentă şi cu pantofi cu toc negri, solista, vizibil slăbită după pierderea celei care i-a dat viaţă, vedeta şi-a ţinut în braţe finul, care a dormit până la momentul în care a fost aşezat pe masa din biserică pentru a fi dezbrăcat şi cufundat în cristelniţă.

Extrem de cuminte, Noah David Alexandru a plâns doar la contactul cu apa, pentru ca apoi să tacă mâlc şi să râdă spre invitaţii care nu mai pridideau cu laudele.

La finalul slujbei de creştinare, copleşită de emoţiile date de acest eveniment, dar probabil şi slăbită din cauza decesului mamei sale, Anica Diţă, răpusă de cancer în urmă cu două săptămâni, Daniela Gyorfi a cerut un scaun, ca să se aşeze, în vreme ce ţinea bebeluşul în braţe.

DSC_7892

Solista s-a descurcat de minune în rolul de naşă, dovedind acest lucru atunci când a trebuit să-l dezbrace şi apoi să-l îmbrace din nou pe micuţ. Extrem de grijulie, ea a fost mereu atentă ca să-l acopere cu pânza albă de botez pe copil după ce acesta a fost scos din cristelniţă, în aşa fel încât să nu cumva să-i fie frig. A recunoscut însă că hăinuţele nu a avut vreme să i lea aleagă, lăsând asta în grija mamei bebeluşului. „Aş fi vrut să merg după hăinuţe. Dar în ultima perioadă în viaţa mea au avut loc evenimente nefericite, mama a murit… Am zis s-o las pe Dana să aleagă hainele. Copilaşul trebuie să poarte ce-i place ei, căci ea e mama”, a declarat Daniela, la ieşirea din biserică, în vreme ce-şi ţinea finul în braţe.

George Tal a fost foarte mândru, la rândul său, de finuţul lor. El a declarat, pentru expresspress.ro, că şi-ar mai dori un copil cu Daniela, “pentru a-i mai umple golul din suflet”. (I.G.)