Showbiz

Emoţii! Teo Trandafir, copleşită în prezenţa fiicei sale

Maia a venit la “Teo Show”, iar Teo a izbucnit în plâns

 

Maia Trandafir, acum de 9 ani, este cea mai importantă şi frumoasă întâmplare din viaţa lui Teo. Iubirea necondiţionată şi agerimea Maiei o surprind şi acum pe mama Teo. De cum a intrat în direct, Teo a anunţat o pauză de publicitate, iar Maia, în felul ei înţelept, a spus că e foarte bine, pentru că “trebuie să elaborăm” discuţiile pe care le vor avea.

Maia2

S-a dovedit că Maia Trandafir are o inimă uriaşă şi că vrea să facă tot posibilul să o ajute pe fetiţa maltratată de bunică.

Fiica prezenatatoarei Kanal D a venit în emisiunea mamei sale pentru a o susţine pe Kassandra, micuţa care în urmă cu câţiva ani a fost bătută, arsă cu ţigări şi aruncată de la balcon de către bunica ei care, în mod normal, trebuia să o protejeze cu toată fiinţa ei.

Teo-Si-Maia-2

“Stiu ca micuta a suferit destul de tare in cei 6 ani de viata cu bunica dar, daca noi oamenii suntem constienti ca are nevoie de ajutor, poate sa se faca bine. Daca incepem, trebuie sa si terminam cu toti cei care stiu ce inseamna pentru Kassandra fiecare an. Cand vine vorba de ajutat persoane, sunt prima care vrea, nu ma intereseaza cu ce.

Sunt mandra ca sunt sanatoasa si ca am o mama excelenta care lupta pentru demnitatea familiei si tot ce este mai scump pe lume”, a spus Maia Trandafir pentru Teo Show.

Cum să nu o impresioneze pe Teo acest copil excepţional?!