Uite cum a reuşit victima să-şi impresioneze “călăul”

 hot poze (1)

Patricia Harris, o femeie din Statele Unite, a fost in centrul unei intamplari care a emotionat opinia publica, totul pornind dupa ce un barbat i-a furat geanta.

hot poze 2

In varsta de 27 de ani, Patricia a descoperit a primit o lovitura dura cand a descoperit ca geanta, in care se afla si un card de memorie cu 500 de poze, i-a fost furata din masina, potrivit Daily Mail.

“Cand m-am intors la masina, geanta nu mai era. Cardul de memorie se afla in ea. Am inceput sa plang”, a spus femeia.

Pozele de pe card nu erau orice poze, ci poze cu bebelusul ei care murise cu putin timp in urma, singurele poze cu el pe care le avea.

hot poze 3

Devastata, aceasta a imprastiat afise prin care il ruga pe cel care i-a furat geanta sa pastreze toate lucrurile cu valoare materiala, dar sa-i inapoieze cardul de memorie.

Femeia si-a lasat masina descuiata sperand ca hotul ii va lasa cardul inauntru. Povestea ei a devenit virala si a ajuns si pe retelele sociale.

Intr-un final, Patricia a descoperit ca dorinta ei a devenit realitate. Desi nu i-a inapoiat toate lucrurile, hotul i-a lasat cardul de memorie in masina. “Presupun ca hotul are macar jumatate de inima”, a spus Patricia.