Showbiz, Stiri

Emoţie puternică! Andreea Esca a plâns în direct, la ştiri!

Moartea lui Ionuţ a impresionat-o până la lacrimi! Drama părinţilor care şi-au condus astăzi băieţelul pe ultimul drum, după ce luni a fost ucis de câinii maidanezi, a impresionat-o profund pe Andreea Esca. Ochii prezentatoarei s-au umplut de lacrimi, aseară, în timpul buletinului de ştiri de la Pro Tv.

Andreea-Esca_03_c9ca2f21dcCa oricare român care a urmărit imaginile de la înmormântarea lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi în Parcul Tei, Andreea Esca s-a gândit probabil că în teribila dramă putea fi implicată chiar ea.

Cazul nu a lăsat-o indiferentă, iar în momentul în care imaginile de la funeraliile băiatului de 4 ani erau difuzate în cadrul unui reportaj, ochii prezentatoarei Ştirilor s-au umplut de lacrimi.

andreea-esca-lacrimi-direct_e834529b39După ce au rulat secvenţele, vedeta a reintrat în direct cu ochii roşii şi încă umezi.

România este împărţită în două de câteva zile, de când o haită de câini maidanezi a ucis un băieţel în vârstă de 4 ani, în Parcul Tei. Pe de o parte există cei care propun drept soluţie eutanasierea, în timp ce sunt mulţi care sunt pentru uciderea lor.