Emma Răducanu
Sport

Emma Răducanu, reacție vehementă față de scandalul în care este implicat Novak Djokovic

Emma Răducanu reacție la scandalul în care este implicat Novak Djokovic care continuă. Sârbul a fost trimis din nou într-un centru de detenție din Melbourne, după ce viza i-a fost anulată pentru a doua oară de guvernul australian.

Procesul care va decide soarta lui Novak Djokovic va începe la ora 00:30, ora României.

Emma Răducanu, reacție vehementă față de scandalul în care este implicat Novak Djokovic

Emma Răducanu este de părere că scandalul în care a fost implicat liderul mondial ATP, Novak Djokovic, a știrbit din farmecul competițiilor care se joacă în această perioadă în Australia.

Sportiva din Marea Britanie cu origini românești a dat exemplu situația lui Andy Murray, care a jucat prima finală ATP încă din 2019.

”Am impresia că situația aceasta a luat puțin din farmecul tenisului care se joacă în aceste luni în Australia. De exemplu, Andy Murray a jucat finala turneului de la Sydney”, a declarat Emma Răducanu, potrivit The Sun.

Andy Murray a evoluat în finala turneului de la Sydney împotriva rusului Aslan Karatsev. Britanicul a pierdut cu scorul de 3-6, 3-6, în partida care a durat peste o oră și 30 de minute.

Nick Kyrgios: “Vreau să mă plimb prin Melbourne cu masca lui Djokovic pe față”
Reacțiile vedetelor din tenis sunt împărțite în cazul ”Novak Djokovic”, iar Nick Kyrgios, unul dintre cei mai excentrici jucători din circuitul ATP, nu a putut sta departe.

După ce a precizat că îl susține pe sârb, jucătorul australian a mai dat o declarație controversată.

“Sincer, vreau să câștige naibii turneul! Ar fi al naibii de minunat, frate! Vreau să mă plimb prin Melbourne Park cu tricoul ‘Idemo’, deja știți asta. Vreau să mă plimb cu masca lui Novak pe față”, a spus Nick Kyrgios.