Emma Răducanu
Sport

Emma Răducanu formează un cuplu cu un campion mondial, supranumit “El Diablo”. Dezvăluirea presei britanice

Emma Răducanu a reușit să-și țină departe de presă viața personală, însă presa britanică a aflat că jucătoarea de 19 ani ar avea o relație cu Fabio Quartararo, nimeni altul decât campionul mondial de la MotoGP.

Emma Răducanu formează un cuplu cu campionul mondial la MotoGP, Fabio Quartararo

Potrivit The Sun, Emma Răducanu, care este pasionată de motociclism, a luat prima dată legătura cu francezul pe rețelele de socializare, iar cei doi au continuat apoi să facă schimb de mesaje. Așa a început totul.

De altfel, pasiunea jucătoarei de tenis pentru motociclism vine din copilărie, când a participat la curse de karting și de motociclete.

“Sunt o mare consumatoare de adrenalină”, a spus Emma Răducanu de mai multe ori.

Născut la Nice, Fabio Quartararo are reședința în Andorra. Are 23 de ani și este considerat urmașul legendarului Valentino Rossi, în locul căruia concurează acum pentru Yamaha.

Supranumit “El Diablo”, Quartararo a bătut mai multe recorduri de precocitate în motociclism. În plus, el a devenit campion mondial la MotoGP chiar în primul său an la “clasa regină”, 2021.

Înainte de a ajunge în MotoGP, francezul a fost campion mondial de două ori la clasa Moto 3, în 2013 și 2014.

În septembrie, când a câștigat US Open, despre jucătoarea cu origini românești s-a scris că ar fi avut o relație cu cântărețul HRVY.