Emma Răducanu a transmis primul mesaj în limba română. Emma Răducanu va veni în România pentru a juca la Transylvania Open.

Cu toate că în prezent se află la Indian Wells, Emma Răducanu a avut timp să înregistreze și un filmuleț în care vorbește în limba română.

Emma, care a transmis primjul mesaj în limba română, se va întâlni cu publicul din România la Transylvania Open, de la Cluj-Napoca (25-31 octombrie 2021).

Emma, primul mesaj în limba română
Jucătoarea care a scris istorie în tenis a transmis un mesaj tuturor românilor. Emma se mândrește cu tatăl ei, de origine român, și spune că are amintiri frumoase legate de țara noastră. Emma Răducanu, primul mesaj în limba română:

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open, tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem. Pa!” spune Emma Răducanu, în primul mesaj în limba română.

Emma una dintre cele mai importante jucătoare ale lumii
În vârstă de 18 ani, Emma Răducanu a devenit, într-un timp relativ scurt, una dintre cele mai interesante și captivante personaje din tenis, noteză TransylvaniaOpen.

Născută în Canada, mutată la vârsta de doi ani în Marea Britanie, jucătoarea cu origini românești a încercat mai multe sporturi până să ajungă la tenis. Trecând pe la balet, echitație și înot.

Emma u, primul mesaj în limba română. În cele din urmă, părinții ei, pasionați de tenis, au îndrumat-o spre acest sport.
Într-un timp scurt și fără ca rezultatele Emmei de la juniori să o anunțe neapărat – Emma a devenit jucătoarea al cărei nume este pe buzele tuturor iubitorilor tenisului.

Emma e prima jucătoare din Era Open care câștigă un Grand Slam venind din calificări și prima jucătoare britanică din 1977 încoace care cucerește un Grand Slam.