Ana Morodan
Showbiz

Emisiunea realizată de Ana Morodan la Antena Stars, scoasă de pe post. Influencerița, bună de plată dacă postul o dă în judecată

Se pare că necazurile se ţin lanţ de Ana Morodan. Mai nou, după tot scandalul cu alcoolul şi drogurile, influencerița s-a trezit cu emisiunea scoasă de la Antena Stars.

Ana Morodan, după ce s-a ales cudosare penale, mai primeşte o lovitură, influencerița nu va mai avea emisiunea de la Antena Stars. Șefii „contesei digitale” nu au comentat deocamdată nimic în spațiul public, însă au luat decizia de a-i scoate emisiunea de pe post. Mai exact, miercuri, 29 martie 2023, emisiunea Anei Morodan nu a mai fost difuzată, deși nu a fost scoasă din grila de programe.

Încep problemele pentru Ana Morodan

Globul de cristal al Anei Morodan s-a spart şi începe să plătească pentru toate nelegiuirile pe care le-a făcut în ultimul timp, de la condusul mașinii beată și drogată, până la pierderea unei emisiuni care îi aducea şi mai multă faimă dar şi bani.

După 24 de ore petrecute în arest, supranumită contesă digitală are parte de încă un necaz. Pentru că s-a ales cu trei dosare penale, vedeta rămâne și fără emisiunea de la Antena Stars. Deși nu s-au pronunțat în spațiul public, reprezentanții trustului nu au mai închis ochii în fața derapajelor făcute de Ana Morodan. Fără niciun anunț public, emisiunea a fost scoasă de pe post.

Miercuri, 29 martie, REAlă by Ana Morodan nu a mai fost difuzată pe Antena Stars, deși apare în continuare în grilă. Din informațiile obținute de fanatik.ro., nici nu mai sunt șanse ca proiectul să revină, cu toate că era deja filmat întregul sezon.

Dată afară de la Antena Stars, Morodan riscă să fie dată în judecată

Ana Morodan nu pierde doar contractul de mii de euro, dar riscă și să fie dată în judecată de Antena Stars, pentru prejudicii de imagine. Cum trustul ține foarte mult la aceste aspecte, contesa ar putea să ajungă să plătească chiar și zeci de mii de euro despăgubiri.

blank