„Nici acum, la două ore de la încheierea finalei, nu ştiu dacă este adevărat sau un vis. Mă ciupesc să mă conving că nu visez”, a declarat primarul Clujului, Emil Boc, care a asistat din tribune, la Wimbledon, la victoria Simonei Halep din finala cu Serena Williams.

Emil Boc victoria Simonei este o victorie de vis, a muncii, seriozităţii şi bunului simţ. Simona Halep este un model pentru orice generaţie de români, este cel mai bun ambasador al României, toată lumea are numele ţării noastre pe buze după victoria ei de astăzi, după ce a reuşit în numai 56 de minute să o învingă pe legendara Serene Williams.
O felicit din tot sufletul pe Simona şi pe toată familia ei, care a susţinut-o până acum. S-a văzut că şi cei de acasă au susţinut-o”, spus fostul premier, un fan înfocat al Simonei Halep.

Emil Boc a povestit pentru Digi24 că la început, mulți spectatori țineau cu Serena Williams, dar Simona Halep le-a câștigat rapid admirația. „A reuşit să câştige şi publicul din arenă, care la începutul partidei îi era favorabil Serenei, iar dacă meciul ar fi fost mai echilibrat, sigur ar fi susţinut-o în continuare pe Williams. Simona a câştigat şi simpatia membrilor familiei regale, care au mers să o felicite. Pe scurt, un meci care va intra în istorie, un meci de povestit nepoţilor!”, a conchis Emil Boc.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat sâmbătă turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după un meci entuziasmant, în care a învins-o categoric, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Cum arată trofeul de la Wimbledon cu numele Simonei gravat pe el