Emil Boc
Featured, Politic

Emil Boc împotriva clujenilor care nu sesizează neregulile imobiliare: a început să înjure în direct la radio

Primarul Clujului, Emil Boc, a început să înjure ca la ușa cortului în direct la radio atunci când vorbea despre dezvoltarea imobiliară a orașului. El nu înțelege de ce clujenii nu sesizează neregulile din urbanism.

Emil Boc a vorbit despre un bloc, unde mai multe locuri de parcare au fost transformate în apartamente.

„Pe furiș transformă subsolurile în unități de locuit, la prețuri mai atrăgătoare. Evident că noi nu știm, dacă nu suntem sesizați, pentru că nu putem pătrunde în proprietate privată. Dacă ne-a sesiza cineva ce se întâmplă, am merge și am bloca lucrurile și am face plângere penală.

Nu știu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc, că nu aveți locuri de parcare și ei fac apartamente, f***-i mama mă-sii. Când am fost sesizați erau lucrările făcute.

Am dat în instanță și am câștigat. Este hotărâre judecătorească”, a spus Emil Boc la postul Napoca FM.

„Să ceară oficial la Primărie sentința. Bineînțeles că este hotărâre judecătorească. Cum vorbești în halul acesta dacă nu întrebi la Primărie: vă rugăm să ne puneți la dispoziție, că sunt publice sentințele și nu-s secrete de stat. Au întrebat Primăria să le pună la dispoziție sentința? Au întrebat pe dracu! E la mine pe masă sentința. Ce Dumnezeu să vă spun?!”, a conchis Emil Boc.