International, Stiri

Emeli Sande, cea mai buna artista la gala BET!

Cantareata Emeli Sande a castigat premiul pentru cel mai bun artist britanic la gala Black Entertainment Television (BET), care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

2012EmeliSandebritAwardsPA210212Printre castigatorii galei s-au mai aflat si Rihanna, care a castigat premiul pentru cea mai buna artista R&B, Nicki Minaj si Jamie Foxx, el castigand trofeul BET pentru cel mai bun actor.

De asemenea, cantaretul Charlie Wilson a castigat premiul pentru intreaga cariera, care i-a fost inmanat de Justin Timberlake, iar rapperul Kendrick Lamar a fost nominalizat la opt premii si a castigat trofeele BET pentru cel mai bun artist debutant si pentru cel mai bun artist hip-hop.

Gabrielle Douglas a fost declarata sportiva anului, iar pentru aceeasi categorie, LeBron James a fost si el castigator. Gimnasta Gabrielle Douglas a declarat ca a fost uimita sa afle ca a fost numita cea mai buna sportiva a anului.

Gala BET Awards este organizata inca din anul 2001 de Black Entertainment Television, recompensand evolutiile persoanelor afro-americane si provenind din alte grupuri minoritate in muzica, actorie, sport si alte domenii din industria divertismentului.

Claudia-Elena Ignat

 

 

 

blank
blank