Elton John
Showbiz

Elton John se retrage din lumea showbizului. Artistul pleacă în ultimul turneu

Elton John și-a reluat turneul de adio „Farewell Yellow Brick Road”. Interpretul va reveni la activitatea artistică, după doi ani de pauză.

Elton John, în lacrimi

„Farewell Yellow Brick Road” este ultimul turneu din cariera muzicală a lui Elton John. Vedeta a fost nevoită să-şi amâne concertele din cauza pandemiei mondiale de coronavirus.

Elton John a urcat din nou pe scenă miercuri seara, în New Orleans. Mii de spectatori au cântat la unison hiturile „Tiny Dancer” şi „Crocodile Rock”.

„Uau, n-am mai susţinut niciun spectacol din 6 martie 2020. Este o experienţă nouă pentru noi, n-am avut niciodată atâta timp liber în viaţa mea… cântând cel puţin de când aveam 17 ani. (…) Aţi păstrat biletele acestea 745 de zile. Nu am cuvinte să vă mulţumesc suficient pentru că aţi fost atât de răbdători. Trăim vremuri ciudate, dar o să ne distrăm de minune”, a recunoscut Elton John de pe scenă.

Artistul a trecut prin clipe teribile, atunci când medicii i-au mai dat doar câteva ore de trăit. Artistul a povestit că în anul 2017 o infecția l-a dus în pragul morții, stând două zile la terapie intensivă.

Infecția a fost declanșată după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru eliminarea cancerului la prostată cu care fusese diagnosticat.

„Am fost dus la Spitalul King Edward VII din Londra, unde mi s-a făcut o investigație prin rezonanță magnetică. Mi s-a spus că boala era serioasă, spitalul nu avea echipamentul necesar. Am fost mutat la London Clinic”, povestea vedeta în 2019.