Elon Musk
Sport

Elon Musk intră în lumea fotbalului. Miliardarul anunță că va cumpăra clubul Manchester United

Elon Musk, cea mai bogată persoană din lume, a anunțat, marți, pe Twitter că va cumpăra clubul englez de fotbal Manchester United

Elon Musk, care deține Tesla și SpaceX, este cunoscut pentru mesajele sale mai puțin obișnuite pe care le postează pe Twitter, dar nu este foarte clar dacă a achiziționat oficial celebrul club de fotbal Manchester United, potrivit Reuters.

“De asemenea, cumpăr Manchester United, cu plăcere”, ca răspuns la propriul său tweet în care afirma: “Pentru a fi clar, susțin jumătatea stângă a Partidului Republican și jumătatea dreaptă a Partidului Democrat!”. De asemenea, voi cumpăra Manchester United! Bun venit!

Echipa din nordul Angliei are peste 32 de milioane de urmăritori pe contul său principal de Twitter, iar tweet-ul lui Musk a adunat 220.000 de like-uri pe platformă în decurs de două ore.

Comentariul directorului executiv al gigantului de automobile electrice Tesla vine în contextul în care United, campioană a Angliei de 20 de ori, un record, suferă o deschidere de coșmar pe teren pentru sezonul 2022-2023.

Manchester United este unul dintre cele mai cunoscute și mai susținute echipe din lume. Echipa engleză ocupă acum ultimul loc în Premier League din Anglia, după ce a pierdut primele două meciuri.