Showbiz, Stiri

Ellie White va deveni mama pentru a doua oara

Anul trecut a fost la un pas de divort, insa a reusit sa isi salveze casnicia si acum se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. Este vorba de cantareata Ellie White, care a facut in urma cu putin timp anuntul cel mare.

61586588

Ellie White a fost la un pas sa divorteze de Doru Tinca, barbatul care ii este si manager. A reusit insa sa isi salveze casnicia, iar acum se felicita pentru asta. Cantareata se pregateste sa aduca pe lume al doilea ei copil, dupa Mihai (2 ani). Cei doi au primit cu bucurie vestea, mai ales ca niciunul nu se astepta la o astfel de surpriza.

“Sutem forate bucurosi si abia asteptam sa devenim din nou parinti. Marturisesc ca vestea sarcinii a fost neasteptata, nu am planificat nimic. Daca Mihaita a fost proiectat, iar eu si Doru am stiut cu exactitate ce facem si cand anume am ramas insarcinata, acum s-a intamplat pe nepusa-masa. Testul de sarcina tocmai mi-a confirmat ca voi fi din nou mama si voi merge la medic imediat, pentru a afla cat de avansata este sarcina. Sunt foarte fericita. Ne doream foarte mult inca un copil”, a declarat Ellie White pentru Revista Ciao.

Solista isi iubeste nespus copilul, asa ca este foarte atenta atunci cand trebuie sa-l lase in grija cuiva. Aatfel, in numai un an, Ellie White a reusit performanta de a concedia nu mai putin de sase bone, fiind extrem de nemultumita de cum se comportau acestea cu Mihai.