Showbiz, Stiri

Ellie White a oprit circulaţia la Londra unde a filmat noul ei videoclip.

Ellie White continuă să suprindă cu fiecare apariţie în care apare foarte sexy. În cel mai nou videoclip pentru piesa “Zi ceva”, Ellie, a facut londonezii să întoarcă privirea după ea în timp ce filam sub regia lui Alex Ceauşu.

elliewhite_0

Filmările videoclipului “Zi ceva” au durat 3 zile, echipa de producţie dorind să surprindă dinamica şi efervescenţa londoneză, iar Ellie a fost filmată în cele mai reprezentative locaţii ale metropolei. Şi de această data, Ellie a ales să lucreze cu Alex Ceauşu, regizorul alături de care a colaborat la patru videoclipuri. S-ar părea că în timpul filmărilor pentru videoclip s-a oprit circulaţia pentru a putea filma fără probleme.

“Alex reuseşte să mă suprindă de fiecare dată. Acesta e al cincelea videoclip lucrat împreună şi simt că suntem o echipă bine sudată”, a spus Ellie White. “Zi ceva” e o piesă care îmi place foarte tare. Am mizat pe ea pentru ca este o melodie optimistă, potrivită pentru vară. Părerile fanilor mei mi-au confirmat că este o piesă bună, aşa că acest videoclip este un cadou pentru ei. Sper să vă placă”, continua Ellie.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Wey5hbonzEA?feature=player_embedded]