Monden

Ellie White, gravida si inspirata

Ellie White, gravida si inspirata

blank

Frumoasa cantareata Ellie White trece prin una dintre cele mai frumoase perioade ale unei femei, sarcina. Alaturi de managerul ei, Doru Tinca, traieste o frumoasa poveste de dragoste, aceasta apropiindu-se din ce in cel mai mult pana cand rodul iubirii lor se va naste.

Mai sunt 6 saptamani pana cand cantareata va da nastere la un baietel, primul ei copil. Ellie White este cunoscuta pentru sensibilitatea pe care o ofera pieselor compuse de ea, castigand foarte multi fani. Trecand prin perioada de sarcina, Ellie White a declarat ca s-a simtit mai inspirata, fiind mult mai creativa. Aceasta si-a refulat excesul de creativitate nu doar prin versuri, ci si prin pictura, un vechi hobby de-al vedetei.

Am devenit mai sensibila ca niciodata în aceasta perioada. In special acum, in ultimele doua luni de sarcina. Doru imi spune ca sunt un vulcan de sentimente, declara Ellie White, emotionata. Artista a mai adaugat ca in asteptarea celui mic picteaza, citeste si a compus deja 3 piese pe care intentioneaza sa le lanseze anul viitor.

Maria Marinescu

blank