Eleva de 15 ani, din Suceava, disparuta fără urmă
Actualitate, Featured

Eleva de 15 ani, din Suceava, disparuta fără urmă

Momente de cumpănă în familia unei adolescente de 15 ani din Suceava. Minora a plecat vineri dimineaţa de acasă, către şcoală şi nimeni nu mai ştie nimic de ea.    Eleva nu a ajuns nici la şcoală, iar părinţii şi-au dat seama de dispariţia ei abia la prânz, când aceasta nu s-a mai întors acasă.

Fata dispărută se numeşte Mihaela Lucanu, are 15 ani şi este din comuna Mălini, sat Pâraie, jud Suceava.

Poliţiştii spun că Eleva a plecat de acasă, vineri dimineaţa, spre Școala Gimnaziala Pâraie şi nu a mai revenit la domiciliu. Fata nu a ajuns nici la şcoală.

“Semnalmente: înălțime cca. 1,55-1,60 m. Greutate: 50-55 kg. Păr lung până la umăr, blond închis (șaten), ochi căprui. La data dispariției era îmbrăcată cu blugi albaştri, hanorac albastru, geacă neagră şi bocanci negri.

Oricine are date sau poate oferi informații cu privire la minoră este rugat să se adreseze celei mai apropiate unitati de poliţie sau să apeleze SNUAU 112.

A fost obținut acordul de mediatizare din partea familiei și rugăm si reprezentanții mass-media să ne ajute în promovarea mediatica a cazului. Va mulțumesc!”, spun poliţiştii prin intermediul unui comunicat de presă.